~ et Harmonisk hjem~ 
skaber mennesker i harmoni


Dit hjem, din base, din hule, dit safe place..... og et sted du
tilbringer rigtig mange, og vigtige timer. Når du er hjemme, er det meningen at du skal kunne slappe af, lade op, samle overskud, finde ro samt nydelse. Du skal kunne hygge dig med venner og familie, eller blot nyde dit eget selskab.
Hvad enten du bor alene eller sammen med andre, er det vigtigt at der er et sundt flow i energierne, og at de er positivt ladet, at der er balance og harmoni. Et hjem i harmoni bidrager til mennesker i harmoni fyldt med overskud. Et hjem med sunde energier løfter og gør glad. 

Føler du dit hjem er uharmonisk, med flade, tunge energier, så tilbyder jeg space clearing, med et touch af feng shui, healing, og rådgivning ♥


Når energierne i et hjem stagnere, er i ubalance, er ladet med negativ energi
(eventuelt fra tidligere beboere, eller hændelser), kan det give sig til udtryk på mange måder, men her er nogle af de mest almindelige:

~ Man bliver uoplagt og træt, eventuelt tungsindig.
~ Hovedpine og kvalme.
~ Der opstår let skænderier og irritation beboerne imellem, samarbejds    
   vanskeligheder.

~ Restløshed og svært ved at finde ro.
~ Der roder ofte.
~ Dårlig søvn.
~ Generelt ubehag, uden helt at kunne sætte fingeren på hvorfor.
~ En følelse af at være overvåget.

Der kan være flere grunde til at energierne er uharmoniske, der kan sidde gamle energi aftryk fra tidligere beboere og hændelser, både i bygningen, i enkelte rum, og på selve grunden. Der kan være vandrør der forstyrrer, eller møbler der hindrer et sundt flow. Måske står energierne helt stille, og har brug for en kærligt skub, for at komme i svingning igen....alt det kan jeg hjælpe med. Med hjælp fra røgelse, sten og krystaller, samt åndelig guidens, vil jeg kunne skabe et nyt og rent flow i energierne, så der igen bliver rart at være. 

Jeg tilbyder at komme og cleare dit hjem for uønsket energi, genskabe flow og harmoni, hvilket er dét jeg kan. Da det er en del af mit guddommelige blueprint. At genskabe harmoni i og omkring mennesker.

Jeg vil helt praktisk komme med råd og vejledning af eventuelle møbler der skal flyttes, hvilke farver der skaber harmoni, samt indkøb af sten og planter, der vil kunne hjælpe med at opretholde det sunde naturlige flow. Har du brug for at booste et specifikt område i dit/jeres liv, vil jeg også gerne komme med input til hvor og hvordan du bygger et manifestations alter. 

Tiden jeg skal bruge, afhænger helt af hvor dybt du ønsker vi skal gå, og hvor stor din bolig er. Det er selvfølgelig noget vi aftaler på forhånd. Du betaler minimum for en time samt kørsel, derfra afregnes der pr påbegyndte kvarter. 
Jeg arbejder ikke med direkte afdøde kontakt, så er det en desideret spøgelses/afdøde fjernelse du ønsker, er jeg ikke den rette. Men skulle jeg møde en afdød i dit hjem, vil jeg selvfølgelig sende vedkommende videre over i lyset. 

Prisen er 600 kr pr time, og 150 pr påbegyndte kvarter.
Kørsel koster 2.5 pr km, og max afstand er 20 km.

Harmonisk hjem skaber mennesker i harmoni ♥